Young professionals (18-35 jaar): Wat wil jíj?

Een paar uitspraken die ik hoorde de laatste tijd:“Ik ben uitgekeken op mijn werk, maar ik weet ook niet goed wat ik dan wil” “Ik ben gefrustreerd door de communicatie op mijn werk, hoe kan ik daarmee omgaan?” “Ik heb besloten te stoppen met mijn opleiding, wat past bij mij?” Kort samengevat kun je zeggen: …

L O O P B A A N  E N  Z I N G E V I N G

Ja! Wist je dat je er enorm van op kunt knappen om samen te praten over keuzes in je studie en loopbaan? Er staat weer een nieuwe blog online, over Loopbaanbegeleiding en zingeving. Super helpend bij het maken van passende keuzes, aan de start van je loopbaan of voor nieuwe inzichten als je al iets langer werkt.

Doen wat werkt, met ACT!

🤜🏻 Hatskiekiedee! Weer een cursus afgerond. 🤩 Dit keer ACT (acceptance and commitment therapy). De nieuwste generatie gedragstherapie en coaching. Ik heb dit sinds de start van de cursus al veel kunnen toepassen bij coachees. Waarom werkt het? 🌱 ACT is gericht op het vergroten van psychologische flexibiliteit, en zoomt dus niet in op de …

HOOP!

Hoe ga je van moeilijkheden naar mogelijkheden? Juist in deze tijd van prestatiedruk en mentale problemen hebben we behoefte aan perspectief. Hoop bij twijfel voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Wat vind jij belangrijk voor 2023? Waar wil jij aan bijdragen? Ik ben benieuwd welke lampjes er bij jou aangaan. Ik ga graag samen met jou op pad om je te helpen dat te ontdekken. Neem contact met me op voor vragen over loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Een goede tijd om even stil te staan: wat hoop je dat het nieuwe jaar je brengt?

Wat ervaar jij in jouw leven nu? Hoe voel je je in je werk? Is het tijd om een stap naar voren te zetten, of juist een stap terug? Soms kunnen we beter even stilstaan en hoeven we niet te kiezen. Ik sprak in het afgelopen jaar veel mensen die zich zorgen maken over werkdruk, gezondheid en over hun werk-privé balans. Mooi om te zien dat ze daarin passende keuzes hebben gemaakt en ik ben dankbaar dat ik daar ook in 2023 aan kan bijdragen.

Wat bij-zonder-coaching jou wil bieden: rust, ruimte, inspiratie

Vandaag heb ik weer een mijlpaal bereikt, de start van mijn onderneming door inschrijving bij de kamer van koophandel. Blij mee en heel nieuwsgierig wat de komende tijd me gaat brengen!

Loopbaancoaching helpt je verder met rust, ruimte en inspiratie. Jij kunt je richting weer bepalen!
Lees meer in de nieuwe blog.

De metafoor van de boom

Tijdens coronatijden maakte ik vaak een wandeling vlakbij huis. Ik wandelde een paar straten uit en daar liep ik dan langs het water en een hele rij bomen. Elke keer weer werd ik geraakt door die bomen, hoe mooi ze daar staan en hoe verschillend ze zijn. Elke boom is heel anders, maar elke boom …