Veel mensen ervaren stress, vooral jonge mensen. Het is enorm helpend om je ervaringen te delen en situaties te herkennen bij elkaar. Je hoeft er niet alleen mee rond te lopen!

De stress de baas!
Wat had ik dit graag gehad in de eerste jaren dat ik voor de klas stond: een intervisiegroep waarbij we samen leerden over de manier waarop we omgaan met de stress die het werken met zich mee brengt!

Ben je helemaal blij met je werk of ervaar je onrust? Regelmatig stilstaan bij je eigen ontwikkeling, motivatie en ambitie is een must in een tijd waar werk verandert en een uitgestippeld loopbaanpad niet meer vanzelfsprekend is. Een intervisiegroep zorgt voor meer zelfvertrouwen en vitaliteit, vermindert onzekerheid en helpt daarmee stress of burn out te voorkomen.

Als intervisiebegeleider en supervisor help ik je bij het reflecteren op persoonlijke ervaringen, successen, uitdagingen en leermomenten. Ik stel verdiepende vragen en help bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden.

 

Voor wie?

Voor jou, als je 0-5 jaar werkzaam bent in een mensgericht beroep. Deze groep bestaat o.a. uit leraren en sociaal werkers. Wil je liever individuele begeleiding, dat kan. Ontdek of een supervisietraject bij je past.

Meld je aan voor een vrijblijvende kennismaking, dan kijken we hoe we dit voor jou kunnen laten passen!

Wanneer?

5 bijeenkomsten met 3-5 personen, op vrijdag van november 2023 t/m februari 2024 (andere momenten mogelijk in overleg). 

Waar?

In Ede, Stationsweg 109.

Wat?

Stilstaan bij jouw omgang met situaties in je werk, leren omgaan met stress. Er zijn veel verschillende manieren, je leert wat bij jou past. Je krijgt eerst een individueel gesprek over jouw situatie waarbij we dieper ingaan op je achtergrond, copingmechanismen en leervragen. 

Elke intervisiebijeenkomst kent dezelfde opbouw:

Vanuit een sfeer van veiligheid beginnen we eerst met een check in

Daarna volgt een uitwisseling en wat achtergrondinformatie over omgaan met stress

De kern bestaat uit casussen vanuit je eigen dagelijkse praktijk die we verkennen en verdiepen en we sluiten natuurlijk elke bijeenkomst af met een passend actieplan voor jou in de komende tijd.

Hoe duur?

Nu met introductiekorting:

Intervisie: 250 euro per persoon voor 5 bijeenkomsten (normaal 350 euro)

Supervisie: 750 euro per persoon voor 10 bijeenkomsten (normaal 900 euro)

Vaak kunnen deze kosten betaald worden uit het budget voor professionalisering, scholing of loopbaanontwikkeling. Vraag dit na bij je werkgever of kijk in je cao en zet hiervoor je budget in!

Voor werkgevers

Een goede begeleiding werkt preventief: het kan zorgen voor minder ziekteverzuim, minder personeelsverloop, behoud van goede krachten en ontspannen werknemers, een manier om goed voor ze te zorgen in tijden van krapte op de arbeidsmarkt!

Aanmelden of meer informatie?

Stuur een bericht naar

Derjanhavinga@gmail.com

06-14815779

Ik heb heel veel over mezelf geleerd en merk dat ik nu veel beter kan anticiperen op stressvolle situaties, ik voel me rustiger en heb meer plezier in mijn werk. De samenwerking met collega’s verloopt ook soepeler.