Dit traject is heel geschikt als je bezig bent met studiekeuze of loopbaanoriëntatie. Samen onderzoeken we de vragen waar je mee rondloopt. We gebruiken verschillende vragenlijsten, scans en spellen om te ontdekken vanuit welke talenten en drijfveren jij wilt werken of studeren. Je leert jezelf beter kennen en kunt krachtige keuzes maken.

Dit traject bestaat uit 3-5 bijeenkomsten. Tarief: 90 euro per bijeenkomst.

Tijdens dit traject is er veel ruimte voor verdieping: we kijken uitgebreid naar je verlangens, je talenten en ook je overtuigingen. Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Maar ook: wat belemmert mij? Wat zijn mijn drijfveren, mijn waarden en wat levert me spanning op? Wat geeft mijn werk en mijn leven zin? In dit traject ontwikkelt de vraag waarmee je de coaching startte zich en je kijkt vanuit meerdere perspectieven naar je leven. Ook een supervisietraject is mogelijk. Niet alleen je werk is onderwerp van gesprek, maar ook hoe je je opstelt in andere levensgebieden en hoe dat je vormt tot de persoon die je bent. We kijken samen naar je ontwikkelingsgeschiedenis en in welke fase van je leven of werk je je bevindt. We onderzoeken de momenten waarin je bezieling en verbondenheid ervaarde en de thema’s die op dit moment spelen. Met de inzichten die je opdoet, maak je keuzes die echt passen bij jou!

Dit traject bestaat uit 5-10 bijeenkomsten. Tarief: 90 euro per bijeenkomst.

Een beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden! In dit traject wisselen we het praten over je vragen af met het doen van creatieve werkvormen, zoals fotograferen, schilderen, bewegen en creatief schrijven. Het is heel mooi om te ervaren dat we veel kennis vaak onbewust in huis hebben en dat die ons vaak in beweging kunnen zetten op een manier die we niet voorzien hebben. Niet alleen geschikt voor creatievelingen, maar ook voor mensen die veel in hun hoofd leven.

Dit traject bestaat uit 3-5 bijeenkomsten. Tarief: 90 euro per bijeenkomst.

Ik kan je ook helpen met netwerken, opstellen van je CV en voorbereiden van je sollicitatie.

Staat wat jij zoekt hier niet tussen, neem dan gerust contact met me op, dan maken we er een traject van dat precies op jouw wensen is afgestemd.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te kijken of je een coachingstraject met me wilt aangaan.