Wat bij-zonder-coaching jou wil bieden: rust, ruimte, inspiratie

Vandaag heb ik weer een mijlpaal bereikt, de start van mijn onderneming door inschrijving bij de kamer van koophandel. Blij mee en heel nieuwsgierig wat de komende tijd me gaat brengen!

Ik heb mooie herinneringen aan de zomervakantie: een tijd voor rust, ruimte en inspiratie.

In Italië zaten we aan een meer, tussen de bergen. We hadden heerlijk schaduw van de bomen en het was een mooie afwisseling met dorpen, bergen en weggetjes. Wat fijn dat er bomen zijn! Ze bepalen het landschap, geven kleur en het gevoel dat je in de natuur rijdt, ook al vreet je kilometers over het asfalt.

Ik werd weer aangesproken door wat bomen bieden: een rustplaats om je hangmat aan te hangen, je tent onder op te zetten en te ontspannen. En ook om na te denken over keuzes die ik kan maken. Niet voor niets is het logo van mijn bedrijf een boom!

Ik kreeg de gelegenheid om weer even te bezinnen en je richting te bepalen.
Bomen zijn ook heel geschikt om in te klimmen en van het uitzicht te genieten.
Die momenten van rust, reflectie en richting bepalen wil bij-zonder-coaching voor je zijn.
Zodat jij weer geïnspireerd bent om de goede keuzes te maken voor je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.


Neem contact met me op als je een eerste gesprek of kennismaking wilt plannen.
Ik help je graag verder!

Ik hoop je binnenkort te spreken!

About Derjan

Ik help je verder! Ik ben een tijdje bij je en daarna kun je zonder me verder met keuzes die bij jou passen. We maken er met jouw bijzondere eigenschappen en vragen een bij-zonder traject van. Inlevingsvermogen Nieuwsgierig Lerende houding Doelgericht Betrouwbaar Initiatiefrijk Kijken vanuit meerdere perspectieven Consciëntieus Meedenken